Anunturi

daniel.cioata
Posts: 212
Joined: Sat Jan 17, 2015 9:09 pm
Rang:

Anunturi

Postby daniel.cioata » Fri Dec 11, 2015 10:46 am

Având in vedere solicitarea care ati facut-o către federatia noastră despre specificul organizării anumitor sporturi in vederea imbunatatirii legii sportului , Federatia de Go va propune următoare :
1. Premierea sportivilor cu rezultate internaționale remarcabile, altele decât campionat european sau mondial din fonduri MTS sau COSR.
Exemplu :
A. juniorii sub 12 ani nu pot primi premiere decât de la federatii. Anul acesta am avut CAMPION EUROPEAN la GO juniori in Belgia la categoria sub 12 prin sportivul Denis Dobranis 1 dan si nu am putut sa il premiem cu nimic.
B. Cupa Mondiala , la fel de importantă ca si Campionatul Mondial , se desfășoară doar cu sportivi cu rezultate spectaculoase. Anul acesta am ocupat locul al 3-lea la Cupa Mondiala in Coreea prin sportivul Pop Cristian 7 dan. Nu am putut sa il premiem. Acest rezultat este CEL MAI BUN REZULTAT EUROPEAN din ultimii 25 de ani la mondiale si singurul din cei 10 ani de existența ai Cupei Mondiale. Sportivii au participat la concursuri cu resurse proprii.
2. Epoca modernă se desfășoară pe internet . Antrenamente si concursuri de Go se desfășoară si pe internet si lucrurile evoluează in aceasta directie.
A. Premierea sportivilor care obțin jucând pe internet rezultate echivalente grilei normale de premiere.
Exemplu : anul acesta in Cehia , la Campionatul European de Go , un sportiv imobilizat , din patul de spital , a jucat toate cele 10 runde din turneu. Împreuna cu 2 organizatori au primit un premiu special al Federatiei Europene de Go
3. Campionatele in care sunt între 10-14 tari participante primesc 1/2 din suma normal alocată premierii . Exemplu : la Campionatul European de Go feminin din Turcia , anul acesta sportiva Laura Avram 2 dan a obținut lacul al 4-lea . Nu am putut sa o premiem deoarece erau doar 14 tari participante .


Return to “Activitatea FRGo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron